MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
03.05.2024.
Uskoro ističe rok za slanje vina na BIWC
02.05.2024.
Vinska Hercegovina u novom broju Dekantera
30.04.2024.
Lamberto Freskobaldi: Mašine ne mogu da zamene ljudski um
30.04.2024.
S. Pellegrino Young Chef Academy - veliki izazov za mlade kuvare
29.04.2024.
Fruškogorska vinska šetnja održaće se 8. juna
27.04.2024.
Marko Marjanović: Srpska vina su bolja nego ikada
27.04.2024.
Gastro pregled: Uvodi se porez na bakšiš?
26.04.2024.
U poseti biodinamičkim pionirima sa Fruške gore
24.04.2024.
Srpske rakije predstavljene na Weekend Food Festivalu
24.04.2024.
Srpski restorani ponovo sijaju u vodiču Gault & Millau
Tri restorana osvojila su po četiri simbolične kuvarske kape od pet mogućih po propozicijama vodiča Gault & Millau, a osam restorana osvojilo je po tri kape
23.04.2024.
Sjajni ukusi i mirisi, i još bolja zabava u Rovinju
Više od 2.500 posetilaca uživalo je tokom tri dana trećeg po redu Weekend Food Festivala
23.04.2024.
U kojoj meri oblik čaše utiče na uživanje u vinu?
Kroz degustaciju vina iz četiri različite čaše, otkrićete kako oblik čaše utiče na percepciju ukusa vina i uvideti kako izbor adekvatne čaše može učiniti vaše vinsko iskustvo izvanrednim
23.04.2024.
Umro je Mile Ćulibrk, tvorac čuvene beogradske pljeskavice
Skromni lokal na uglu Cvijićeve i Takovske ulice postao je deo gradske baštine iste sekunde kada se pročulo da ga vodi ekscentrik koji je religiozno posvećen Pljeskavici, baš tako, sa velikom P – platonskom idealu tradicionalne pljeskavice od čistog goveđeg mesa
22.04.2024.
Boca vina u zamenu za odricanje od telefona
Jedna boca će biti data svakom paru koji učestvuje, iako se ponuda menja na jednu bocu po četiri osobe u slučaju grupa, navedeno je na sajtu restorana
20.04.2024.
Weekend Food Festival – i tradicija i inovacije
Tajna dugovečnosti na gastronomskoj sceni, izvrsnost u kulinarstvu, poverenje u talenat i viziju, kao i pitanje – zašto zanemarujemo tradiciju u gastronomiji i slepo sledimo trendove sa istoka i zapada? To su samo neke od tema i pitanja koja je otvorio treći Weekend Food Festival
20.04.2024.
Gastro pregled: Silosi, sila ste!
Silosi su zaista jedinstvena destinacija u gradu na kojoj možete da provedete jedan ceo dan, a da bude potpuno sadržajan, bilo da ste sa porodicom, prijateljima ili solo
18.04.2024.
Izložba čokoladnih figura poslastičara Krsta Radovića
Ovo je druga godina zaredom da se u jednom od lokala Mandarina Cake Shop-a, u Baba Višnjinoj ulici, organizuje izložba humanitarnog karaktera
17.04.2024.
U petak počinje treći Weekend Food Festival
Posetioce očekuju atraktivne showcooking radionice, masterklasovi, paneli, predavanja poznatih šefova i partiji na kraju dana
prikaži sve